Bil-laget «Skjærgårds» er tenkt å bestå av mindre bedrifter, enkeltmannsforetak og enkeltpersoner. Alle som er med i billaget har det til felles at de ønsker å støtte arbeidet Stiftelsen Skjærgårds gjør. Med et så omfattende arbeid som Skjærgårds har er bilene et viktig, men kostbart verktøy.

Sommeren 2023 ønsker Skjærgårds å ta et skritt til for å være en bærekraftig og miljøvennlig stiftelse. Sammen med Mobile konsernet skal Skjærgårds anskaffe seg 2 EL demobiler, herav 1 varebil og en personbil. Bilene finansieres med det en kaller «Lån med restverdi». Det innebærer at lånet nedbetales i takt med verdien på bilene og at service er inkludert. Målet er da at bil-laget skal være med å spleise på dette lånet, slik at bilhold blir en 0 kostnad for stiftelsen.

Alle bilene har 20 andeler à 250,- pr.mnd.
Hver andel gir anledning til profilering på siden av bilen med overskrift «Vi er med å støtter Skjærgårds» (gjelder da ikke privatpersoner 🙂 ) Det er så klart lov til å ha flere andeler. Vi vil på våre nettsider omtale Bil-laget, og da hvem som er med (dette er frivillig).
Vi ser for oss en 3 årig avtale, men med mulighet å tre ut av avtalen etter 1 år hvis ønskelig.

Alle som er med i Bil-laget vil få mulighet til å komme som gjest på en av våre festivaler. De vil hvert kvartal få informasjon om arbeidet, og da mulighet for å melde seg på «VIP–gjestelisten» Bil-laget vil starte opp 1.juli og bilene skal være ferdig profilert og klar til tjeneste til Skjærgårds M&M på Risøya 6.juli.
Vi håper at vi i løpet av våren 2023 skal få på plass disse 40 andelene som trengs for å realisere denne drømmen.
Ønsker du å være med?