NRK-SUKSESSEN "ALLE TIDERS SANGER" PÅ TURNÈ

VELKOMMEN TIL
EVANGELIEHUSET I PORSGRUNN 1. MARS 2024 kl. 19.30

Høsten 2022 reiste en god gjeng med artister fra Norge og Sverige til Nashville for å spille inn 8 programmer i et samarbeid mellom TV- Inter og TBN-Nordic. Av disse programmene er det laget 2 spesialutgaver for hhv NRK og SVT. Ett av disse programmene ble vist på NRK pinsen 2023. Programmet, som har Egil Svartdahl som programleder, mottok «Ukas Ros» fra Tro og medier, og NRKs Kringkastingsråd behandlet skryt av programmet, etter at innboksen til NRK ble fylt av positive tilbakemeldinger. I august 2023 ble en episode vist på SVT. Mange seere og SVT er også svært fornøyd.

Høsten 2023 reiste Stiftelsen Skjærgårds, sammen med TV-inter og 15 artister på turne til Kristiansand, Sarons Dal og Stavanger. 

Nå har du muligheten til å oppleve «Alle Tiders Sanger» LIVE i Evangeliehuset i Porsgrunn. Egil Svardahl er med som konferansier. 

Konserten i Porsgrunn er en del av en tredagers turne, som også innbefatter Filadelfiakirken i Oslo og Filadelfiakirken i Sarpsborg. 

Vi har med oss: Egil Svartdahl, Solveig Leithaug, Roland Utbult, Lewi Bergrud, Sveinung Hølmebakk, Synnøve Aanensen, Aina Schøld, Kjetil Økland, Bengt Johanson, Michael Jeff Johnson, Lars Mörlid, Urban Ringbäck, Carina Ringbäck, Maria Gustin Bergström, Victor Ternvall, Evelina Gard, Jeanette Alfredson, Sara Lundbekk Bell, Emilia Lindberg, David Åström, Sara Åström og et fantastisk husband!

Vi selger billetter i døra fra kl.18.30. Dørene åpner inn til kirken kl.19.00.
Dersom du har spørsmål ang. billettbestillingen din, ta kontakt på post@sginfo.no eller 35 98 24 48.