VELKOMMEN TIL KONSERT MED MICHAEL W.SMITH

I samarbeid med Radio 3:16 inviterer vi i Stiftelsen Skjærgårds til konsert med legenden Michael W. Smith i Kristiansand Kongressenter Q42. 

Tirsdag 18. april står mannen med mer enn 35 års konserterfaring på scenen i Q42 sammen med bandet sitt.
Michael W. Smith har en merittliste de fleste artister bare drømmer om. 36 av låtene hans har vært listetopper. Han har blitt tildelt 3 Grammy® Awards, én American Music Award og 45 Dove Awards, og Michael W. Smith har en fortjent plass i Gospel Music Hall of Fame og i hjertene til publikum over hele verden. Over 15 millioner plater har blitt solgt, og Michael W. Smith har vært en inspirasjon for mange unge artister og musikere gjennom mange år.
Låter som Open The Eyes Of My Heart, Above All, Awesome God, Surrounded, Breathe, Draw Me Close og Place In This World har påvirket og formet mennesker i flere generasjoner, og kommer til å bli spilt og sunget i generasjoner etter oss også.
Innflytelsen sin har han brukt til å samle inn penger for å bekjempe AIDS i Afrika, han har etablert samlingspunktet Rocketown for unge mennesker i Tennessee og han har hjulpet mer enn 70.000 barn gjennom sitt arbeid for Compassion International.
Konserten i Q42 er eneste konsert Michael W. Smith holder i Norge under verdensturnéen «The Waymaker Tour». Billetter kjøper du på denne siden eller på checkin.no.
Dørene åpner 19.00. Billetter og mer info blir sendt ut innen mars.

Dersom du har spørsmål ang. billettbestillingen din, ta kontakt på post@sginfo.no eller 35 98 24 48

Dette sier arrangørene:

“Det å få muligheten til å invitere artister og personer av denne kaliber til Norge er stort for oss som jobber med konserter. Michael W. Smith sin musikk har betydd enormt mye for veldig mange mennesker.» sier konsertarrangør Roar K. Eikli i Skjærgårdsgospel.

«MWS er verd å lytte til. Hans musikalitet, dedikasjon og tydelige tekster, gjør noe med alle som kommer på  konsertene hans.» sier Terje Govertsen, programleder og musikkansvarlig i Radio 3,16.